Fuck You Juomapeli

Fuck you

()

Pelin idea:
Kaikkien juomapelien kuningas. Ideana on nostella kortteja ja toimia korttisäännön mukaisesti. Jokaisella kortilla on oma sääntönsä.

Pelaajien määrä:
3 tai enemmän.

Vaarallisuus-aste:
Ei paha.

Tarvikkeet:
– Pelikortit
– Olutta

Asettelu:
Aluksi valitaan alla olevista korttisäännöistä haluamat säännöt ja ne kirjoitetaan paperille. Sen jälkeen pelaajat istuvat pöydän ääreen ja pelikortit levitetään sekaisin pöydän keskellä kuvapuoli alaspäin.

Pelin kulku:

 1. Ensimmäinen pelaaja kääntää yhden korteista ja toimii korttisäännön mukaisesti, jonka jälkeen kortti heitetään pois ja vuoro vaihtuu myötäpäivään.
 2. Peli loppuu kun kaikki pelikortit on käytetty.

Esimerkki Korttisäännöistä:

 • Ässä, Keksi sääntö tai ota sääntö pois.
 • 2, Keksi sääntö tai ota sääntö pois.
 • 3, Totuus vai tehtävä.
 • 4, Kaikki juo 4.
 • 5, Hubalabaloo.
 • 6, Peukku.
 • 7, Fuck You.
 • 8, En ole koskaan.
 • 9, Kategoriat.
 • 10, Vesiputous.
 • 11, Six for Dicks eli jätkät juo 6.
 • 12, Four for Whores eli muijat juo 4.
 • 13, Kalja Natsi.

 Sääntö-ohjeet:

Keksi sääntö tai ota sääntö pois:
Saat keksiä peliin yhden uuden säännön tai ottaa vanhan säännön pois.

Totuus vai tehtävä:
Kortin nostaja päättää valitseeko totuuden vai tehtävän. Muut pelaajat päättävät yhdessä mitä kysyvät tai määräävät.

Hubalabaloo:
Kaikkien on noustava seisomaan ja huudettava hubalababoo (sen voi myös vaihtaa haluamakseen sanaksi). Viimeisenä tämän tehnyt joutuu juomaan 3 huikkaa.

Peukku:
Laita kortti eteesi, tämän saa käyttää milloin vaan pelin aikana. Nosta peukku ylös ja se kuka viimeisenä nostaa peukkunsa juo 3 huikkaa. Peukun on oltava pöydän päällä.

Fuck You:
Pelajaat alkavat luettelemaan numeroita myötäpäivään. Ensimmäinen sanoo 1, toinen 2, kolmas 3, jne. Aina kun tulee numero jossa on 7 (eli 7, 17, 27, jne.) tai numero on jaollinen 7:lla (eli 7, 14, 21, 28, jne.) täytyy sanoa sen tilalle ”fuck you” ja seuraavan pelaajan täytyy vain jatkaa normaalisti. Esimerkki: Pelaaja on sanomassa 13 ja seuraava sanoo ”fuck you”, niin seuraavan täytyy sanoa 15. Se joka ei muista sanoa ”fuck you” tai sanoo väärän numeron, joutuu juomaan 3 huikkaa.

En ole koskaan:
Kortin nostanut pelaaja sanoo esim. ”En ole koskaan juossut alasti ulkona”. Kaikki jotka ovat tämän tehnyt, ottaa yhden huikan. Kysyjäkin voi olla tehnyt sen, jolloin hänkin ottaa huikan.

Kategoriat:
Kortin nostanut pelaaja sanoo jonkin kategorian esim. automerkit. Seuraava pelaaja aloittaa ja sanoo jonkun automerkin, vaikka Nissan. Seuraava sanoo Mazda, seuraava Lada, jne. Se kuka ei enään keksi automerkkiä tai häneltä menee liian kauan miettimiseen, joutuu juomaan 3 huikkaa.

Vesiputous:
Kaikki pelaajat aloittavat juomaan. Kukaan ei saa lopettaa ennen kuin heidän oikeanpuolinen pelaaja on lopettanu juomisen. Kortin nostanut pelaaja on aina ensimmäinen joka saa päättää milloin lopettaa. Jos joku lopettaa ennen aikojaan, hänelle yleensä keksitään jokin rangaistus.

Kalja Natsi:
Kortin saa pitää asti siihen kunnes joku muu saa Kalja Natsi kortin. Kalja Natsi saa määrätä 5 huikkaa kenella tahansa (yhdelle tai jakaa monen pelaajan kesken) vuoron aikana.

Tanssi tai laula (ei ollut esimerkissä):
Pelaaja joutuu tanssimaan tai laulamaan jonkin aikaa.

Riimi (ei ollut esimerkissä):
Kortin nostanut pelaaja sanoo jonkun lauseen, seuraava keksii siihen riimin. Se joka ei enään keksi, joutuu juomaan 3 huikkaa.

Lätsä (ei ollut esimerkissä):
Pelaaja joutuu laittamaan jonkun hölmön näköisen hatun päähän. 12 päkin pahvi käy hyvin.

 

Englanninkielinen nimi:
Näkyy otsikossa. Näin legendaarista peliä ei voi suomentaa.

 

Jos näet vielä näitä tähtiä, paina niitä!

Keskiarvo / 5. Arvosteluja:

Kukaan ei ole jaksanut vaivautua arvostelemaan tätä

Lisää juomapelejä

2 kommenttia pelissä “Fuck you

 • Ebbe C
  27.3.2012 at 23:24 Vastaa

  Tämä peli on legenda! Näe se vaiva ja opettele tämä, koska tämä on juomapelien pyhä graali joka nauttii asemasta virtstanpylväänä johon kaikkia muita juomapelejä verrataan. Tähän mennessä mikään ei ole onnistunut jättämään sitä varjoonsa!

 • Tume
  24.10.2018 at 07:03 Vastaa

  Tää on ihan huippu peli! Legendaarisessa maineessa ulkomaita myöten. Ainut peli mikä on ollut parempi tai vähintään samalla viivalla on ollut Legendaarinen El clasico: ”The Mustijoki Shot”. Saisiko tämän Orginal Grande pelin säännöt tänne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *